Arrangementen

Let op! In verband met het coronavirus is het voorlopig alleen mogelijk om een tuinrondleiding of een exclusief Rozenhof arrangement te boeken.

 

Per boeking geldt een maximum van 10 personen. Reserveren is verplicht. Reserveren kan tot 1 dag van te voren en kan per telefoon of per e-mail.


 

Entree per persoon voor een bezoek aan de Toprozentuin € 3,00

Tuinrondleiding

Ontvangst in rozenkenniscentrum en rondleiding door de Toprozentuin.
€ 4,00 - vanaf 4 personen - totale duur ca 30 minuten

Exclusief Rozenhof arrangement: Exclusieve Rondleiding Toprozentuin en Presentatie

Ontvangst in het rozenkenniscentrum. Exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren (vermeerderen). Presentatie in het rozenkenniscentrum over de roos als koningin der bloemen, de biologische Toprozentuin en Rozendorp Lottum. Uitleg naar behoefte over het ontstaan van de roos, teelt, vermeerderen, snoei, bemesting en over rozen als bron voor voeding en vitamine C. Inclusief koffie/thee en rozendelicatesse, rozendrankje en een waardevol naslagboekje boordevol tips. Neem ook een kijkje in de rozen-cadeaushop.
€9,50 - totale duur ca. 2 uur - Vanaf 4 personen


 

Combinatie-arrangementen De Rozenhof Lottum


Arrangement De Paddestoelerij Grubbenvorst & De Rozenhof Lottum

U begint de dag om 11.00 uur bij De Paddestoelerij met een heerlijke kop koffie/thee met een champignon bonbon. Daarna een rondleiding door het bedrijf. Hierbij leert u over de vele facetten van de champignonteelt, -oogst en –geschiedenis. Na de rondleiding kunt u genieten van een heerlijke verassingslunch van diverse vers gemaakte paddenstoelen gerechtjes. Vervolgens gaat u naar De Rozenhof Lottum. Hier begint u met en exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren. Vervolgens de presentatie in het rozenkenniscentrum (alles conform staat onder 2 Het exclusieve Rozenhof Arrangement) en zo sluit u af met koffie/thee en rozendelicatesse.
Totale duur ca. 4 uur - Vanaf 4 personen


Arrangement De Rozenhof & Openluchtmuseum De Locht Melderslo

U begint de dag om 11.00 uur bij De Paddestoelerij met een heerlijke kop koffie/thee met een champignon bonbon. Daarna een rondleiding door het bedrijf. Hierbij leert u over de vele facetten van de champignonteelt, -oogst en -geschiedenis. Na de rondleiding kunt u genieten van een heerlijke verassingslunch van diverse vers gemaakte paddenstoelen gerechtjes. Vervolgens gaat u naar De Rozenhof Lottum. Hier begint u met een exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren. Vervolgens de presentatie in het rozenkenniscentrum
(alles conform staat onder 2 Het exclusieve Rozenhof Arrangement) en zo sluit u af met koffie/thee en rozendelicatesse.
Totale duur ca. 4 uur - Vanaf 4 personen


Arrangement Kantfabriek Horst & De Rozenhof Lottum

Ontvangst in Museum de Kantfabriek rond 11.00 uur met koffie/thee. In een uur durende rondleiding maakt u kennis met de geschiedenis van de textielnijverheid en met prachtige voorbeelden van textielkunst. Ook de draaiende kantklosmachines zorgen voor een ware beleving. Na de lunch bij De Kantfabriek gaat u naar De Rozenhof Lottum. Hier begint u met een exclusieve rondleiding door de Toprozentuin en demonstratie oculeren. Vervolgens de presentatie in het rozenkenniscentrum (alles conform staat onder ‘2 Het exclusieve Rozenhof
Arrangement) en zo sluit u af met koffie/thee en rozendelicatesse.
Totale duur ca. 4 uur - Vanaf 10 personen


Hostellerie de Maasduinen & De Rozenhof Lottum

Aankomst in hostellerie de Maasduinen in Velden.Tijdens een rondrit maakt u kennis met de b(l)oeiende rozenpracht van Rozendorp Lottum, het hart van de Nederlandse rozenteelt. U bezoekt de Toprozentuin van De Rozenhof in Lottum. Na afloop complete koffietafel of groepsdiner in het restaurant van hostellerie Maasduinen en ter afsluiting een flesje rozenlikeur als aandenken.
Totale duur ca. 4 uur


 

KLIK HIER VOOR PDF TOTAALOVERZICHT ARRANGEMENTEN

€ 4,00

Vanaf 4 pers

16.00 Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE